Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Exponanza

Visueel vormgeven

Exponanza is een idee- en vormgevingsstudio die gespecialiseerd is in tentoonstellingen, belevingscentra en museale vormgeving. Ward, Filip, Britt en Femke vormen een klein team van creatieve geesten. Hun diverse talenten monden uit in de beste kruisbestuivingen. De concepten die ze ontwikkelen zijn inventief, hedendaags en multisensorieel met de nadruk op beleving.

Wanneer een project af is, maak ik er foto’s van. De uitdaging voor mij is de actie om te zetten in een stilstaand beeld. Zowel architectuur, scenografie, compositie, ruimtelijkheid en rust probeer ik in enkele overtuigende foto’s te vatten. 

Telkens opnieuw weet Exponanza me te verbluffen met de manier waarop ze thema’s uitwerken. Ik wil alles lezen, zien, horen, voelen en ruiken.

FENIKS - In Flanders Fields Museum

KOERS - Museum van de wielersport

BATTERIJ AACHEN - Domein Raversyde

Onze samenwerking is gestoeld op wederzijds vertrouwen, plezier en vriendschap. Ik stel me flexibel op en gun mezelf de ruimte om te experimenteren met video en animatie. 

Elk Exponanza project bulkt van kunst en schoonheid en dat geeft mijn eigen creativiteit tijdens het fotograferen een boost. 

Van alle foto’s die ik voor Exponanza maakte, is dit mijn absolute favoriet.
Met mijn fotografie voegde ik een beetje kunst toe aan een groot kunstwerk. 

 


 

Using Format