Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

feelathome

Oog voor detail en warmte

Feelathome is meer dan een designwinkel, het is een belevenis. 
Eigenaars Anke en Geert wonen in hun showroom, tussen de in- en outdoor meubelen die ze verkopen. Als klant voel je je op bezoek bij dit creatieve koppel en het team interieurarchitecten dat er werkt. Ze staan je bij met eerlijk en persoonlijk advies. 

Al jaren mag ik de huiselijke sfeer van deze gezellige plek in beelden vatten. Samen met de interieurstylisten bereiden we elke setting (binnen en buiten) nauwkeurig voor en dan kan het fotograferen beginnen. 

Bovendien mag ik ook thuis bij de klanten van Feelathome langsgaan. Zo kunnen Anke en Geert hun doelgroep inspireren op een eerlijke en waarheidsgetrouwe manier. Mijn oog voor detail en warmte in huis missen hun effect niet.

indoor & outdoor fotografie

professionele uitstraling

projecten bij klanten thuis

Na al die jaren is er een goede band en wederzijds vertrouwen ontstaan. Anke en Geert weten welke kwaliteit ze van mij mogen verwachten en dat ze op me kunnen rekenen, ook als het dringend is.

Hjemmebu

De kers op de taart van onze samenwerking was de uitnodiging die ik kreeg om hun tweede woonst in Noorwegen te fotograferen. Het project was gloednieuw en prachtig aangepakt. Dat moesten ze me geen twee keer vragen! 

De beelden die ik er maakte, gebruikten ze voor hun eigen publiciteit en ik zorgde dat ze ook een leven leidden als reportage in Belgische en buitenlandse magazines.

 


 

Using Format