Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Frank Tack Interieur

L'art de vivre

Bij Frank Tack Interieur weten ze een warm en tijdloos karakter te geven aan al hun interieurprojecten. Van keukens en badkamers, bureaus en woonkamers tot volledige woonconepten. Ze streven steeds naar de hoogste graad van afwerking met de keuze van topkwalitatieve materialen en de beste craftmenship.

De prestigieuze projecten verdienen dan ook topfotografie. 

Mijn flexibiliteit, oog voor detail en warme fotografie stijl past perfect bij hun idee hoe een interieur eruit moet zien. Daarom werken we beide al een hele tijd samen . Elk project wordt zorgvuldig geselecteerd, gestyled, gefotografeerd en op gepaste wijze gepubliceerd. Nu eens in hun lookbook, dan weer in een magazine of in een prestigieus interieurboek. 

keukens

maatwerk

badkamers

Hun perfectie in afwerking en keuze van hoogstaande materialen dagen mij uit om de projecten met de grootste zorg in beeld te brengen. Daarnaast krijg ik mijn vrijheid om te zoeken naar dat beeld dat er net iets uitspringt of waar ik de perfectie kan uitlichten.

interieur video

Ik maakte onlangs deze video van één van hun projecten. Terwijl ik fotografeerde, creëerde  ik ook videobeelden zodat het project tot leven kon komen in bewegend beeld.

Een interieur is statisch? Nee hoor, bekijk het zelf maar.

 

 

Using Format