Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

HEYLEN CERAMICS


Puur baksteen

Heylen Ceramics is een Belgisch familiebedrijf dat gespecialiseerd is in gevelstenen en dakpannen. Toen het tijd was voor een brand restyling schakelde Heylen Ceramics communicatiebureau MMBSY in. 

MMBSY zag in mij de ideale partner om foto- en videomateriaal aan te leveren voor het storytelling concept dat ze in gedachten hadden. Het was heel belangrijk het familiale en ambachtelijke karakter van Heylen Ceramics te laten zien.

Hoe verloopt deze samenwerking?

MMBSY en Heylen Ceramics overleggen zelf welke projecten ze in de kijker willen zetten en zij brengen mij op de hoogte. Vervolgens plannen we de shoot in.

Op de afgesproken dag zakken de projectverantwoordelijke van MMBSY, de architect van het project en ikzelf af naar de gekozen woning. Wat niet in beeld moet, haal ik weg en dan begin ik te fotograferen en te filmen.
Ik focus op de ambachtelijke eigenschappen van de gevelsteen. De architect figureert als model en dat zorgt voor dynamiek in de beelden. 

Na de shoot werk ik de beelden af zodat ze nog mooier worden en tijdens het monteren stel ik me in de plaats van de kijker: wat maakt hem nieuwsgierig? Hoe kan ik hem verwonderen? 

Ik stuur de foto’s digitaal door naar MMBSY en de video werk ik gebruiksklaar af. 
Het communicatiebureau MMBSY integreert dan alle beeldmateriaal, samen met de tekst geschreven door Katrien Depoorter, op de website van Heylen Ceramics.

project architect Nicolas Mossoux

Zelfde concept, andere plek.
Hier bracht ik een woning in Bonheiden in beeld, zowel foto als video.

De volledige reportage vind je op de website van 
Heylen Ceramics.

project architect Bert Parton

Deze woning mocht ik in beeld brengen als storytelling concept die hoort bij de vernieuwde website van Heylen Ceramics.

De volledige story kan je hier bekijken.

 


Using Format