Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

"Don't shoot what it looks like. Shoot what it feels like."

- David Allen Harvey -

Sfeervolle en professionele foto’s spreken emoties aan. Ze voeden de inspiratie. En inspiratie leidt tot actie. Dus wil jij je product of dienst verkocht krijgen? Dan zijn verbluffende beelden een must. 


Hi! Ik ben Jonah 

Foto en video – of een combinatie van beide – zijn de taal waarin ik de emoties uitdruk die jouw ontwerp oproepen. En dat doe ik graag zo authentiek mogelijk, met licht en compositie als mijn twee belangrijkste instrumenten. Ja, ook fotoshop, maar niet prioritair. 

Mijn handtekening: rust, warmte, vrolijkheid, gezelligheid en inspirerend. Helemaal in lijn met hoe ik zelf ben. Ik hou ervan samen te werken met mensen die durven, die me vertrouwen en meegaan in mijn visuele interpretatie.

Fotograaf zkt impact 

Wat evengoed helemaal 'ik’ is: een duurzaam kloppend hart

Als het even kan, zet ik mijn beelden en de kracht van fotografie daarom graag in als middel om duurzame impact te maken. Om mensen die een bijdrage leveren aan een betere wereld, te helpen hun impact te vergroten. Want ik ben geen ondernemer geworden om het geld alleen. Het gaat me evengoed om passie, intrinsieke motivatie en zingeving. 

Voldoening van mijn werk krijg ik het meest wanneer gemeenschappen, mensen en het milieu er beter van worden.

 

Samen impact maken?

Klaar om jouw ontwerp in een daglicht te zien dat zelfs jou nog omverblaast? Ik ga voluit voor een verhalende esthetiek van je project met oog voor detail en balans, en aandacht voor de ontwerpvisie van de bewoners en de omgeving. 

Ben jij een eco-gedreven architect, ontwerper of bouwbedrijf in duurzame oplossingen? 

Laat dan zeker van je horen! Ik doe niks liever dan jouw impact te vergroten met authentieke beelden van je realisaties. 

Tot gauw?

JonahUsing Format