Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

Het huis dat lacht

Ontwerpster Jasmien Witvrouwen ken je van haar juwelen met humor en ondeugende taal. Sinds ze twee jaar geleden door het oog van de naald kroop, viert ze het leven. En dat vertaalt zich in een vrolijk en uitbundig interieur.

Publicatie Knack Weekend 11/05/2022

tekst: Katrien Depoorter - foto’s: Jonah Samyn


Burgemeesterswoning krijgt facelift

Het huis stond al vijf jaar leeg. Niemand wilde het kopen, want het stond heel erg scheef. Sheila en Jan gingen de uitdaging aan en gaven het monument uit 1884 letterlijk en figuurlijk een facelift.

publicatie WONEN Landelijke Stijl  ed/03/22

tekst: Sylvia Emonts- fotot’s: Jonah Samyn


Zonnedans

In hun door weeldering groen omgeven woning leven Johan, Lut en Robbe op het ritme van de zon. Ook buitenskamers volgen ze de zon. Van het oostenlijk geöriënteerde koffiehoekje en de lommerrijke eetruimte tot de westelijk gelegen zithoek.

met dank aan Feelathome

publicatie Stijlvol Wonen  april-mei 2022

tekst: Karin Van Opstal - foto’s: Jonah Samyn


Goed gekozen

Voor de inrichting van het luxeappartement van Yves en zijn studerende dochter kon hij kiezen uit twee verschillende ontwerpen. Yves koos de meest gewaagde variant. Die met natuursteen en veel hout.

met dank aan Satho Living

publicatie in Stijlvol Wonen okt-nov 2021

tekst: Katrien Depoorter - foto’s: Jonah Samyn


Flamboyante verschijning

Het is een komen en gaan van kleuren, meubels, gordijnen en kunstwerken in het huis van Caroline De Cuyper. Haar appartement is haar testlabo: werk en privé lopen er in elkaar over, in een uitgesproken stijl.

publicatie VTWonen 10 2020

tekst: Katrien Depoorter - foto’s: Jonah Samyn


Papa’s arendsnest

Arnaud Vanrafelghem woont samen met zijn dochter Lou in een dakappartement dat hij in fases verbouwt. Binnen omringt hij zich graag met zelfgemaakte meubelen, gerecupereerd uit de materialen die hij afbreekt.

Dit artikel is een verkorte versie van de longread die ik gemaakt heb. Om het volledige verhaal te beleven, klik hier.


publicatie Weekend Knack 16 september 2020

tekst: Katrien Depoorter - foto’s: Jonah Samyn - met dank aan Arnaud Vanrafelghem
Zen voor het hele gezin

Julie en Xavier woonden in de stad, maar toen hun dochter anderhalf werd, gingen ze op zoek naar meer ademruimte. Dit huis met grote ramen, veel licht en ruime kamers gaf hen meteen een blij gevoel.


publicatie VTWonen BE 02 2019

tekst: Mélanie Goethals - foto’s: Jonah Samyn 


All that jazz

Muzikante Free leerde van elk moment te genieten nadat haar broer veel te vroeg overleed in een verkeersongeval. Ze wil dan ook niet langer wachten op een partner of een gezin om van dit duplex-appartement haar eigen warme nest te maken. Ze droomt van donkere vloeren en witte muren, maar of onze stylistes Ozanne en Guillemine die wens in vervulling zullen laten gaan?


publicatie VTWonen BE 02 2019

tekst: Mélanie Goethals - foto’s: Jonah Samyn - styling: Ozanne en Guillemine Mertens


Beach vibes

Lien en Nicholas verhuizen samen met hun twee kinderen naar een ruimere rijwoning. Hij droomt van een opgeruimd huis met een Australische vibe, zij kan moeilijk iets weggooien. Stylistes Ozanne en Guillemine geven hen een zonnig huis met veel opbergruimte.


publicatie VTWonen BE 02 2019

tekst: Mélanie Goethals - foto’s: Jonah Samyn - styling: Ozanne en Guillemine Mertens


Zen rond de zwemvijver

Bestaat er  een mooiere manier om thuis een eeuwigdurend vakantiegevoel te creëren dan met een zwemvijver in eigen tuin? Voeg daar nog wat sfeervol gedecoreerde zithoekjes aan toe en dan is puur genieten het enige wat telt.


publicatie Tuinen Landelijke Stijl voorjaar 2019

styling: Marie Masureel - foto’s: Jonah Samyn

Using Format