Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

 

Laten we samen jouw verhaal vertellen

Ben je een architect die zijn eigenzinnige projecten op foto wilt, of ontwerp jij de wanna-have design objecten van morgen? Is je onderneming eraan toe om je verhaal aan de ideale klant te vertonen?
Dan ben je hier op de juiste plaats.

Met meer dan 10 jaar ervaring als interieur fotograaf en visual storyteller ga ik graag op pad om jouw mooiste ontwerpen en realisaties in beeld te zetten via fotografie en/of video

Want jouw projecten die met passie, visie en creativiteit gemaakt werden, verdienen de beste beelden.

Van de chicste villa's tot de authentieke zolderkamers, elke plek vertelt een verhaal. Het is aan mij om die op een inspirerende en visuele manier aan uw community te tonen. 

Ik heb een voorliefde voor compositie en licht. En laat net dat zijn waar interieur / architectuur en fotografie in overeenkomen.
Met oog voor detail en styling, met mijn enthousiasme en spontaniteit en mijn snel aanvoelen wat jij nodig hebt, kan een fijne samenwerking ontstaan. 

Dus ben jij die ene persoon of ondernemer die een samenwerking als meerwaarde ziet voor je eigen bedrijf. Jij, die wilt en durft te investeren in kwaliteit om de eigen creativiteit in de kijker te zetten? 

Neem dan snel contact op!


Hoe ver ga je op locatie? 

Mijn woon- en werkplaats is Gent. Maar ik ga op pad in gans België om de beste projecten te fotograferen.
 
Is het echt bijzonder dan ga ik met plezier naar Nederland, Frankrijk of verder daarbuiten.

Wanneer kom ik fotograferen?

We kiezen samen de gewenste periode of dag. Afhankelijk van beschikbaarheid van de bewoner, het al dan niet aanwezig moeten zijn van de zon en mijn eigen planning, kan ik flexibel jouw project inboeken.

Wat is je tarief?

Ieder project is anders, daarom geen gestandaardiseerde tarieven. Maar vertel mij wat en hoe je het wenst, dan maak ik persoonlijk een voorstel.
Ik garandeer u de beste mogelijkheden.

Bied je andere diensten aan?

Naast fotograferen en video maken werk ik samen met tekstschrijver Katrien Depoorter om uw verhaal op een authentieke manier uit te schrijven.

Daarnaast heb ik een netwerk van creatieve mensen. Wat je ook nodig hebt voor uw project, ik denk graag met u mee en werk samen waar nodig. 

Ik leer je graag kennen!

Klaar om samen met mij mooie dingen te verwezenlijken? 

Vul dan het formulier hiernaast zeker in. 

Vertel me wat je doet en hoe ik je kan helpen. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Volg je gevoel, dat doe ik ook.

Tot snel,

Jonah.


Using Format