Something went wrong.

We've been notified of this error.

Need help? Check out our Help Centre.

 

Samen impact maken?

Van architectuurparels tot authentieke zolderkamers, elke plek vertelt een verhaal. Ik zie het als mijn taak om die op een inspirerende en visuele manier aan jouw community te tonen. 

Ik heb een voorliefde voor compositie en licht. En laat net dat zijn waarin ontwerpen - zowel van interieur of architectuur – overeenkomen met fotografie. Met oog voor detail en styling, met mijn enthousiasme en spontaniteit en mijn snel aanvoelen wat jij nodig hebt, komen we tot een fijne samenwerking.

Ben jij de persoon of ondernemer die een samenwerking als meerwaarde ziet voor je eigen bedrijf. Wil en durf je te investeren in kwaliteit om de eigen creativiteit in de kijker te zetten? Ik zet mijn meer dan 10 jaar ervaring als interieur fotograaf en visual storyteller graag in om jouw mooiste ontwerpen en realisaties in beeld te zetten via fotografie en/of video

Ben je tot slot ook de duurzame ondernemer die een verschil wil maken? Ga je enkel voor energiezuinige gebouwen op basis van duurzame principes? Ben je gebeten door energieverbruik, afvalproductie en kleine voetafdrukken. Ontwerp je prachtige interieurs met duurzame materialen en ethische productieprocessen? Dan krijg je niet alleen mijn talent maar ook mijn intrinsieke motivatie!

Jouw projecten die met passie, visie en creativiteit gemaakt werden, verdienen de beste beelden. 

Contacteer me op die te maken!


Hoe ver ga je op locatie? 

Mijn woon- en werkplaats is Gent. Maar ik ga op pad in gans België om de beste projecten te fotograferen.
 
Is het echt bijzonder dan ga ik met plezier naar Nederland, Frankrijk of verder daarbuiten.

Wanneer kom ik fotograferen?

We kiezen samen de gewenste periode of dag. Afhankelijk van beschikbaarheid van de bewoner, het al dan niet aanwezig moeten zijn van de zon en mijn eigen planning, kan ik flexibel jouw project inboeken.

Wat is je tarief?

Ieder project is anders, daarom geen gestandaardiseerde tarieven. Maar vertel mij wat en hoe je het wenst, dan maak ik persoonlijk een voorstel.
Ik garandeer u de beste mogelijkheden.

Bied je andere diensten aan?

Naast fotograferen en video maken werk ik samen met tekstschrijver Katrien Depoorter om uw verhaal op een authentieke manier uit te schrijven.

Daarnaast heb ik een netwerk van creatieve mensen. Wat je ook nodig hebt voor uw project, ik denk graag met u mee en werk samen waar nodig. 


Using Format